Projecten

Tissen stukadoorsbedrijf
Van rommelzolder naar volwaardige geisoleerde etage!

Geweldig eindresultaat, netjes gewerkt en prettig professioneel overleg voor en tijdens de verbouwing! Meer... Met groot succes is onze zolder omgebouwd tot een etage met vier kamers, inclusief vliering volledig geïsoleerd en modern afgewerkt. 
Fijn was de communicatie vooraf en tijdens de verbouwing om actief in oplossingen mee te denken en alternatieven te overwegen. Misschien juist meer bij zolders dan bij andere ruimtes zorgen de vreemde hoeken voor maatwerk. Dat maatwerk levert nu een leuk en modern resultaat waar het hele gezin blij van wordt. U mag van geluk spreken als u Don Tissen kunt boeken voor uw verbouwing! 
Floris

Opnieuw gestuukte hal en trappenhuis!

Vaak schrijf je een recensie over hoe blij je bent met het eindresultaat, maar voor mij was de aanloop naar het werk even zo belangrijk. Meer... Je bent transparant, goed bereikbaar, doet wat je zegt en komt op tijd. En dan ziet het werk er fantastisch uit. Het is het persoonlijke contact wat ons een goed gevoel heeft gegeven en hetgeen we zullen blijven herinneren aan de gedane werkzaamheden. Ik zal je zonder meer met volledige vertrouwen aanraden binnen m’n netwerk!
Thomas